28 Νοεμβρίου 2022 5:55 μμ

Υποψήφια με την ΝΔ στην Α’ Αθηνών η αντιδήμαρχος Αθηναίων Άννα Ροκοφύλλου

Υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Αθηνών θα είναι η δικηγόρος, αντιδήμαρχος ΑθηναίωνΆννα Ροκοφύλλου, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ύστερα από συνάντηση στο γραφείο του, στο Μέγαρο Μαξίμου, η δικηγόρος, αντιδήμαρχος Αθηναίων, Άννα Ροκοφύλλου, θα είναι υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Αθηνών» αναφέρεται στην ενημέρωση της ΝΔ.

«Έχοντας μια πολύχρονη προσωπική και οικογενειακή πολιτική διαδρομή στο χώρο του Προοδευτικού Κέντρου και της Σοσιαλδημοκρατίας, στις επερχόμενες εθνικές εκλογές αποφάσισα να συστρατευθώ με το εκσυγχρονιστικό ρεύμα σταθερότητας και συνέχειας του Κυριάκου Μητσοτάκη, δήλωσε μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό η κυρία Ροκοφύλλου και συνέχισε:

«Όπλα μου στη νέα αυτή προσπάθεια θα είναι η επαφή μου με τους Αθηναίους, που σφυρηλατήθηκε στα 25 χρόνια που τους υπηρετώ ως αυτοδιοικητικό στέλεχος. Και ελπίζω ότι θα βρεθούν δίπλα μου, συμμεριζόμενοι την άποψή μου ότι η χώρα πρέπει να παραμείνει σε τροχιά ανάπτυξης, σιγουριάς και ανανέωσης που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2019».

https://www.cnn.gr/

Αναφέρει το πρώτο θέμα σήμερα.
Ν.Δ.: Προτεραιότητα στα στελέχη της αυτοδιοίκησης για τα γαλάζια ψηφοδέλτια.

Νέα ονόματα

Στην Α’ Αθηνών, η υποψηφιότητα του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη ανακατεύει την τράπουλα, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει να «τρέχει» η αντιδήμαρχος Αθηναίων Αννα Ροκοφύλλου. Από την Αυτοδιοίκηση προέρχονται ο Χρήστος Τεντόμας, ο οποίος προ ημερών έκανε μεγάλη εκδήλωση προαναγγελίας μιας υποψηφιότητάς του, ενώ παγίως ενδιαφέρεται και ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γιώργος Δημόπουλος. Νέα είσοδος και η προβεβλημένη δικηγόρος Εβίτα Βαρελά.