15 Ιουνίου 2024 1:19 μμ
Search

Τρύφος Ξηρομέρου: Τουρίστες ήταν εγκλωβισμένοι για δύο ημέρες και τους απεγκλώβισαν υπάλληλοι της Περιφέρειας (εικόνες)

Ζευγάρι Γερμανών τουριστών το βράδυ της Πέμπτης εκφοβίστηκαν με το van τους σε δυσπρόσιτο σημείο στην περιοχή του Τρύφου Ξηρομέρου λόγω της κακοκαιρίας.   

Οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Νίκος Δρίβας και Γιώργος Καλιακμάνης δύο ημέρες αργότερα κατευθύνθηκαν προς την περιοχή για να πραγματοποιήσουν εργασίες που είχαν εγκλωβιστεί οι τουρίστες, με αποτέλεσμα να τους εντοπίσουν και να τους απεγκλωβίσουν. Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι των τουριστών δεν είχαν σήμα στο κινητά τους

Ο Νίκος Δρίβας σε ανάρτησή του στα social media αναφέρει για το γεγονός: “Απεγκλωβισμός… του κυρίου jassas και της γυναίκας του κυρίας Birgit Gunter.. Ένα ζευγάρι τουριστών από την Γερμανία πού υπερεκτιμώντας τίς δυνατότητες τού αυτοκινήτου και μη υπολογίζοντας τις άσχημες καιρικές συνθήκες εγκλωβίστηκαν σε ένα δύσκολα προσβάσιμο σημείο από το βράδυ τής Πέμπτης μη έχοντας ούτε σήμα στα κινητά τούς τηλέφωνα. Για καλή τούς τύχη και ενώ δεν είχαμε να εκτελέσουμε κάποια εργασία με το συνάδερφο Γιώργο καλιακμανη λόγω των καιρικών συνθηκών. Κάτι μέσα μας μας έκανε να επισκεφτούμε το έργο απλά για έλεγχο.. Έτσι λοιπόν μας δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας.Τα αμέτρητα ευχαριστώ καί τά ατελείωτα χαμόγελα ήταν η σημαντικότερη αμοιβή σε όλα μας τα χρόνια στην υπηρεσία.. Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος πάντα δίπλα στον πολίτη…”