20 Μαρτίου 2023 11:17 πμ

Τέλος εποχής για κορυφαίο χώρο εστίασης του Αγρινίου

Τίτλοι τέλους για το Emileon «πέφτουν» αύριο, 31η Ιανουαρίου, μετά από πολυετή πορεία στο χώρο της εστίασης του Αγρινίου

Ο πολυχώρος εστίασης στην «καρδιά» του προπονητικού κέντρου του Παναιτωλικού επί σειρά ετών αποτέλεσε αγαπημένο στέκι για τους Αγρινιώτες, φιλοξενώντας και εξυπηρετώντας αναρίθμητους επισκέπτες για πάνω από μία δεκαετία.

Η εξέλιξη έρχεται σε συνέχεια της μεταβίβασης της ΠΑΕ Παναιτωλικός στην οικογένεια Καμίνσκι, στα σχέδια της οποίας είναι η μετατροπή του Emileon σε ένα αμιγώς αθλητικό campus, το οποίο θα παρέχει όλες τις απαραίτητες συνθήκες διαβίωσης στους αθλητές της ομάδας και των υποδομών της.

Ως εκ τούτου ο χώρος εστίασης του Emileon, όπως τον γνώρισε και τον αγάπησε το Αγρίνιο, παύει να υφίσταται από τις αρχές Φεβρουαρίου, με ότι αντίκτυπο ασφαλώς αυτό έχει και για το προσωπικό που απασχολούνταν.

«Όλοι οι κύκλοι στη ζωή κλείνουν, γιατί έρχονται άλλοι πιο όμορφοι. Είχα την τύχη να ζήσω ίσως την πιο όμορφη επαγγελματική μου σταδιοδρομία στην ΠΑΕ Παναιτωλικός και στον πολυχώρο Emileon.Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο Παναιτωλικός μας να ανέβει ακόμη πιο ψηλά και να τον αγαπήσουμε ακόμη πιο πολύ. Πόσο πιο πολύ άραγε; Εις το επανιδείν», σημειώνει σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η υπεύθυνη του πολυχώρου Emileon, Χριστίνα Καρακώστα.

«Ένας κύκλος κλείνει. Ο αγαπημένος πολυχώρος Emileon από 31/1/23 παύει να υφίσταται σε αυτό που όλοι είχαμε συνηθίσει, ως εργαζόμενοι κ ως επισκέπτες.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη κ την υπέροχη συνεργασία που είχα με τον κο Κωστούλα, την κα Καρακώστα, όλους τους αγαπημένους συναδέλφους που συνεργάστηκαν μαζί μου στο εστιατόριο, στο λογιστήριο, στην συντήρηση, τους προπονητές των ακαδημιών κ όλης της ομάδας του Παναιτωλικού μας αυτά τα χρόνια…καθώς επίσης όλους εσάς ως επισκέπτες, που με την παρουσία σας γεμίσατε με αγάπη την προσπάθεια μας!», υπογραμμίζει το στέλεχος της επιχείρησης, Άλκης Καβάγιας.