21 Σεπτεμβρίου 2023 11:14 μμ

Τα εγκαίνια στο κέντρο ειδικών θεραπειών και εκπαίδευσης «Χαρούμενη μιλιά» στα Σεπόλια της Κατουνιώτισσας Κωνσταντίνας Φίλη

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια  στο γραφεία ειδικών θεραπειών και εκπαίδευσης «Χαρούμενη μιλιά» στα Σεπόλια στην Αθήνα επι της οδού Δράμας 138.

Τηλ: 2114124143. Κιν: 6988263788

Αρκετοί συγχωριανοί φίλοι και φίλες συγκεντρώθηκαν χθες Σάββατο το βράδυ  16/9/2023 στο αγιασμό που έγινε και όλοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο λειτούργημα,  καλορίζικο και καλές δουλειές στην ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη του κέντρου την συγχωριανή μας Φίλη Κωνσταντίνα.

Στόχος του  Κέντρου είναι να παρέχει στα παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες αλλά και τους γονείς τη μέγιστη βοήθεια. Το εξειδικευμένο προσωπικό λογοθεραπευτές, ειδικοί παιδαγωγοί, εργοθεραπευτές και ψυχολόγοι, παρέχουν τις υπηρεσίες τους, στις οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Ο νέος χώρος έχει διαμορφωθεί και εξοπλιστεί κατάλληλα έτσι ώστε όλοι οι θεραπευτές να πραγματοποιούν τις συνεδρίες σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, αλλά παράλληλα ζεστό και φιλικό για τους μικρούς μας φίλους.

Η Κωνσταντίνα ευχαρίστησε όλους τους προσκεκλημένους-νες  για την παρουσία τους και στο τέλος τους πρόσφερε χυμούς,  γλυκά, διάφορα εδέσματα  και ψητά που έφερε ο πατέρας της Παναγιώτης από την Κατούνα.

                           

Για το katouna News είναι πάντα δίπλα σε συγχωριανούς και φίλους

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΚΟΥΤΙΒΗΣ