Δεκάδες αγρότες συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του Αγρινίου με τα τρακτέρ τους, προερχόμενοι από το αγροτικό μπλόκο της Λεπενούς.
Το μεγάλο μηχανοκίνητο και η πορεία τους με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα συνοδεύτηκε από ηχηρά κορναρίσματα όταν έφτασαν στην πλατεία Δημοκρατίας. Εκεί, έλαβε χώρα η προγραμματισμένη συγκέντρωση για την οποία είχε απευθύνει κάλεσμα το μπλόκο της Λεπενούς στην Αιτωλοακαρνανία.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου Κώστας Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου Κώστας Παπακωνσταντίνου και η αγρότισσα Ευαγγελία Γιανούχου. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Σπύρος Κοτοπούλης Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας.
Αγρότες και κτηνοτρόφοι, κάλεσαν σε κλιμάκωση του αγώνα, απαιτώντας «λύσεις στα προβλήματά τους, όχι κοροϊδία!»
Καλούν επιπλέον τους εργαζόμενους το λαό γενικότερα σε αλληλεγγύη, απέναντι και στα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.