21 Σεπτεμβρίου 2023 9:10 μμ

Σας προσκαλούμε σήμερα Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στα εγκαίνια του Κέντρου ειδικών θεραπειών και εκπαίδευσης «Χαρούμενη μιλιά» Δράμας 138, Σεπόλια

Το γραφείο ειδικών θεραπειών και εκπαίδευσης «Χαρούμενη μιλιά» αλλάζει έδρα και χαρακτήρα. Η ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη του κέντρου η συγχωριανή μας Φίλη Κωνσταντίνα, θέλοντας να παρέχει το σύνολο των ειδικών θεραπειών που απαιτούνται για τη θεραπεία παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες μεταφέρει την έδρα της στην οδό Δράμας 138 στα Σεπόλια Αττικής εμπλουτίζοντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Το κέντρο θα παρέχει την δυνατότητα για εξειδικευμένες θεραπείες λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, ειδικής διαπαιδαγώγησης, ψυχοπαιδαγωγικό πρόγραμμα και συμβουλευτική γονέων.

Η υπεύθυνη Φίλη Κωνσταντίνα, μας είπε χαρακτηριστικά:

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στα παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες αλλά και τους γονείς τη μέγιστη βοήθεια. Το εξειδικευμένο προσωπικό λογοθεραπευτές, ειδικοί παιδαγωγοί, εργοθεραπευτές και ψυχολόγοι θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους, στις οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Ο νέος χώρος έχει διαμορφωθεί και εξοπλιστεί κατάλληλα έτσι ώστε όλοι οι θεραπευτές να πραγματοποιούν τις συνεδρίες σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, αλλά παράλληλα ζεστό και φιλικό για τους μικρούς μας φίλους.

Θα είναι χαρά μας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στο νέο μας ξεκίνημα!

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:00

Η διεύθυνση του κέντρου: Δράμας 138 Σεπόλια

Τηλ: 2114124143

Κιν: 6988263788