7 Φεβρουαρίου 2023 4:34 πμ

Παρουσιάστηκε στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου το Βιβλίο των Τσακανίκα-Χούτα για τον Παντελή Καρασεβδά

Παρουσιάστηκε χθες στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου το Βιβλίο των Τσακανίκα-Χούτα για τον Παντελή Καρασεβδά

Το βιβλίο παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Τάσσος Τέλογλου και Πάνος Σόμπολος και ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής .

Τον συντονισμό της Εκδήλωσης είχε ο Δημοσιογράφος του ΑΝΤ/1 Νικόλας Βαφειάδης. Για το Βιβλίο τοποθετήθηκαν επίσης οι δυο συγγραφείς και ο εκδότης Σάββας Καλεντερίδης

Παρευρέθηκαν

 Οι Προκόπης Παυλόπουλος (πρ.Π.τ.Δ), η Υφυπ. Εργασιας Δόμνα Μιχαηλίδου οι Βουλευτές του Νομού Σπήλιος Λιβανός, Κώστας Καραγκούνης, Θάνος Μωραίτης, Γιώργος Βαρεμένος, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Νίκος Παπαναστάσης ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Λευτέρης Μάντζαρης .

Επίσης οι υποψήφιοι Βουλευτές Θεοδωράκης Γρηγόρης απο το ΣΥΡΙΖΑ, από ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Πάνος Τρυφιάτης,  Γιάννης Μουρτζιάπης, Χριστίνα Σταρακά, απο ΝΔ Θανάσης Παπαθανάσης , οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Κουρουμπλής και Χρήστος Σπίρτζης, οι βουλευτές της Ν.Δ Αθήνας Γιώργος Κουμουτσάκος και Κυκλάδων Κατερίνα Μονογιού, ο πρ, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Μακρυπίδης  οι Πρόεδροι της ΠΑΝΣΥ και ΟΠΣΥΞ Πάνος Χολής και Τάκης Στεργίου, όπως και ο Αλέκος Σάββας, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας Δημήτρης Βερβεσός, ο Φώτης Καυμενάκης απο την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Δημήτρης ΜπόνηςΔημοσιογράφοι του ομίλου Αντ/1 ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Αθήνας Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και εκατοντάδες Αστακιώτες αλλά και φίλοι των δυο συγγραφέων.

https://www.antenna.gr/watch/1609186/-pantelis-karasebdas-treis-zoes–to-biblio-tsiakanika-xoyta-gia-ti-monadiki-prosopikotita-?fbclid=IwAR3YNW0uw9shdQjtbY4x15ChHebT3i2WF5m-raelsgHj6AaHNRWKoerXnJo

φωτορεπορτάζ Χρήστος Μπόνης

Ο Νίκος Χούτας ανέβασε τα παρακάτω στο προφίλ του στο fb 

Στιγμιότυπα από την παρουσίαση του βιβλίου “Παντελής Καρασεβδάς – Τρεις ζωές”
 
Εγώ και ο Τσιακανίκας Κωστης οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους για την παρουσία τους στην προχθεσινή παρουσίαση του βιβλίου μας. Στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου η εκδήλωση πέραν της παρουσίασης έλαβε το χαρακτήρα απόδοσης τιμής στη μνήμη του Ολυμπιονίκη – Στρατιωτικού και Πολιτικού Παντελή Καρασεβδά.
Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Νικόλας Βαφειάδης και για το βιβλίο μίλησαν ο δημοσιογράφος και πρόεδρος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων Πάνος Σόμπολος, ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου, ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής και ο εκδότης του βιβλίου Σάββας Καλεντερίδης.
Στην εκδήλωση προβλήθηκαν εμβόλιμα βίντεο αφήγησης αποσπασμάτων του βιβλίου από τον Γιάννη Μπέζο, τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Αγρινιώτη Λεωνίδα Κακούρη.
Δείτε εδώ το βίντεο της παρουσίασης: