28 Μαρτίου 2024 10:53 πμ
Search

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LASER4.7 2022 – Ν.Ο.ΑΙΓΙΟ “ΠΩΣΕΙΔΩΝ”

Με πολύ καλή εμφάνιση και αποτελέσματα που πιστοποιούν την συνεχή αγωνιστκή άνοδο,
συνδυάστηκε η συμμετοχή του ΝΑΟΒ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser 4.7 (ILCA4) που πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο 5 με 9 Σεπτέμβρη.
Οι αθλητές μας έκαναν αισθητή την παρουσία τους στους αγώνες κατακτώντας την 1η και 3η θέση σε επιμέρους ιστιοδρομίες και σημαντικά πλασαρίσματα στην βαθμολογία κατά την διάρκεια του αγώνα και στο τέλος. Μάλιστα, παρά την καλύτερη βαθμολογική εμφάνιση μέχρι τώρα σε Πανελλήνιους αγώνες, η τελική βαθμολογία αφήνει με πικρή γεύση την ομάδα, λόγω ατυχιών και συγκυριών στις 2 τελευταίες ημέρες.
Στον αγώνα συμμετείχαν 171 αθλητές από όλη την Ελλάδα.
Πιο αναλύτικά:
– Ο Παντελής Κυρίκος, έκανε μία πολύ καλή και σταθερή εμφάνιση και κατέλαβε την 13η θέση στην γενική κατάυαξη και την 10η στην κατηγορία κάτω των 16 ετών, λαμβάνοντας και σχετικό έπαινο από τους διοργανωτές
– Ο Γιάννης Τζεφριός, κατέλαβε την 14η θέση στην γενική κατάταξη, με καλύτερη στιγμή την 1η θέση στην 5η ιστιοδρομία και άλλη μία 3η θέση.
– Ο Θοδωρής Φέγγαρης, παρά την 3η θέση σε μία ιστιοδρομία και πολύ καλά πλασαρίσματα σε πολλές άλλες, στάθηκε άτυχος την 3η ημέρα (την 4η ημέρα δεν έγιναν ιστιοδρομίες λόγω άπνοιας) . Βραβεύτηκε ως 9ος στην κατηγορία κάτω των 18 ετών
– Η Μελίνα Γκατζίνη, κατέλαβε την 20η θέση, παρά την τελευταία κακή ημέρα, όπου έγινε μόλις 1 ιστιοδρομία με πολύ κακές συνθήκες.
– Η Μαρκέλλα Τσινιά (αθλήτρια υπό μεταγραφή), κατέκτησε την 33η θέση και πολύ σημαντική εμπειρία στον 1ο της Πανελλήνιο αγώνα.
Την αποστολή συνόδευσε για άλλη μια φορά ο Ταμίας του ΔΣ του Ομίλου Θοδωρής Γκατζίνης, ο οποίος εκπροσώπησε τον ΝΑΟΒ και στην συνδιάσκεψη των Ομίλων που πραγματοποιήθηκε στο περιθώρειο του αγώνα υπό την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κα. Νίκη Αναστασίου.