30 Νοεμβρίου 2023 12:09 μμ

Oδηγός είχε μια περιπέτεια υγείας στην Ιόνια Οδό-Γιατί ευχαριστεί Τροχαία, Κ.Υ.Αμφιλοχίας και Νοσοκομείο Αγρινίου

Με δημόσια επιστολή ο κ.Αθανάσιος Σπ. Φραγκούλιας ευχαριστεί θερμά τους εργαζόμενους σε Β’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ιονίας Οδού, Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας και Νοσοκομείο Αγρινίου.

Ο κ. Φραγκούλη-όπως εξηγεί- την Πέμπτη 02/11/2023, περί τις 20:00-22:00, ενώ ήταν εν κινήσει ως αυτοκινητιστής – μεταφορέας, σε τμήμα της Ιονίας οδού από Αγρίνιο προς Αμφιλοχία, χρειάστηκε να μεταφερθεί εκτάκτως σε υγειονομική μονάδα και χωρίς να έχει άλλο άτομο μαζί τμου για βοήθεια.

«Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι, των οποίων τα ονόματα δυστυχώς δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να αναφέρω συγκεκριμένα, επέδειξαν υψηλό αίσθημα ευθύνης, ευγένεια και ανταποκρίθηκαν άμεσα στην ανάγκη μου για μεταφορά και άμεση ιατρική διάγνωση», σημειώνει.

Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς:
– Β΄ ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΩΝ ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ/ΣΕΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ
– ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ και
– ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους εργαζόμενους των παραπάνω Υπηρεσιών, που εργάζονταν την Πέμπτη 02/11/2023, περί τις 20:00-22:00, όταν ενώ ήμουν εν κινήσει ως αυτοκινητιστής – μεταφορέας, σε τμήμα της Ιονίας οδού από Αγρίνιο προς Αμφιλοχία, χρειάστηκε να μεταφερθώ εκτάκτως σε υγειονομική μονάδα και χωρίς να έχω άλλο άτομο μαζί μου για βοήθεια.

Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι, των οποίων τα ονόματα δυστυχώς δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να αναφέρω συγκεκριμένα, επέδειξαν υψηλό αίσθημα ευθύνης, ευγένεια και ανταποκρίθηκαν άμεσα στην ανάγκη μου για μεταφορά και άμεση ιατρική διάγνωση. Η ευαισθησία, το ειλικρινές και ανθρώπινο ενδιαφέρον τους με εξέπληξε ευχάριστα σε μία ιδιαίτερα αγχωτική κατάσταση για εμένα.

Πιστεύω ότι την ίδια αντιμετώπιση θα είχα από το σύνολο των εργαζομένων στις συγκεκριμένες Υπηρεσίες και με χαροποιεί το γεγονός ότι άνθρωποι με τέτοιο ήθος βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» στην εξυπηρέτηση του πολίτη.

Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου και τους εύχομαι υγεία και δύναμη για να συνεχίζουν το σημαντικό έργο τους.

Με εκτίμηση,
Αθανάσιος Σπ. Φραγκούλιας
Μέτοχος – Αυτοαποσχολούμενος στην εταιρία ΙΜΕ ΠΑΤΡΕΥΣ ΙΚΕ – Οδικές Μεταφορές