7 Φεβρουαρίου 2023 3:10 πμ

Ο Μάτσιεκ Καμίνσκι, νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού στο Emileon (φωτο-video)

Κωστούλας: «Θα βρίσκομαι εδώ να βοηθήσω, μέχρι να μπει το νερό στο αυλάκι»

Στο Αγρίνιο βρίσκεται η οικογένεια Καμίνσκι, οι νέοι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Ο Αμερικανοπολωνός επιχειρηματίας Μάτσιεκ Καμίνσκι έχει συμφωνήσει με τον Φώτη Κωστούλα για την εξαγορά της ΠΑΕ και του Emileon, το οποίο και επισκέπτεται με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη πλέον.

Ο κ. Καμίνσκι συνοδεύεται από τον γιό του Μίκαελ και συνεργάτες τους.

Επί τόπου βρίσκονται και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ και έγιναν οι πρώτες επίσημες δηλώσεις τους και εξαγγελίες και από τις δυο πλευρές. Δηλώσεις που αναμένονταν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μιας και τα όποια σχέδια δεν έχουν αντίκτυπο μόνον στην ομάδα του Αγρινίου, αλλά και στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή.

Την μίνι συνέντευξη τύπου παρουσίασε ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ Παναιτωλικός Χρήστος Στούμπος.

Δείτε εικόνα:

H τοποθέτηση του Φώτη Κωστούλα:

«Έχω ζήσει μαζί τους (οικογένεια Καμίνσκι) πολλούς μήνες το τελευταίο καιρό. Κατάλαβα ότι αγαπούν πολύ τα σπορ και το ποδόσφαιρο. Θέλουν να κάνουν βήματα παραπάνω για τον Παναιτωλικό. Τους αρέσει η Ελλάδα και έρχονται συχνά. Θέλουν να κάνουν πράγματα καλά για τον τόπο και την χώρα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Αγρινιώτες και όλους τους Παναιτωλικούς για τη στήριξη όλων αυτών των χρόνων. Θα είμαι εδώ για να βοηθήσω να προχωρήσει η ομάδα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου. Ευχαριστώ τον Μάκη Μπελεβώνη πρώτα από όλα. Θεωρώ ότι κάναμε βήματα για την πόλη και για την ομάδα. Δεν ήταν όλα ρόδινα αλλά κάναμε πράγματα να γίνει γνωστός ο Παναιτωλικός σε όλη την Ελλάδα. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου. Δεν ήταν όλες οι μέρες καλές. Είμαι κι εγώ δύσκολος σαν άνθρωπος. Με τη στήριξη τους φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Στόχος να καθιερωθεί στις κορυφαίες ομάδες τη λίγκας ο Παναιτωλικός. Θα είμαι εδώ μέχρι να μπει το νερό στο αυλάκι. Kαι να διευκρινίσω κάτι:
Σήμερα υπογράψαμε την αγορά του μερίσματος, το κομμάτι που διαθέτω. Δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε. Υπάρχει μια διαδικασία. Περιμένουμε την έγκριση από την ΕΕΑ.
Αυτό δεν αλλάζει τίποτα για μένα αυτοί είναι πλέον οι ιδιοκτήτες. Είναι σοβαροί άνθρωποι και θα στηρίξουν την ομάδα».

ο Μάτσιεκ Καμίνσκι ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε εδώ. Θέλουμε να κάνουμε το κλαμπ καλύτερο σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Θέλουμε τη στήριξη όλων. Όπως στηρίχθηκε ο κ. Κωστούλας. Τη στήριξη της πόλης και των οπαδών. Να ανέβουμε στη βαθμολογία, να κάνουμε καλύτερες τις εγκαταστάσεις ώστε και οι παίκτες να γίνονται καλύτεροι. Να κάνουμε μια ομάδα νικήτρια, όπως ήθελε και ο κ. Κωστούλας».

Στη συνέχεια, ο γιος του κ. Καμίνσκι ανέφερε:

«Σας ευχαριστούμε όλους που είστε εδώ. Αυτό που θέλουμε είναι η ομάδα αλλά και το αθλητικό κέντρο να συνεχίσει να μεγαλώνει και να γίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Θέλουμε επίσης να βελτιώσουμε και τις ακαδημίες μας. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο του Αγρινίου για την υποδοχή».

kaminski8

kaminski9

kaminski2

kaminski4

kaminski7

kaminski6

https://www.agriniopress.gr/