15 Ιουνίου 2024 2:55 μμ
Search

Ο Κατουνιώτης Δάσκαλος Παντελής Πρέζας υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τους οικολόγους πράσινους

Ο Παντελής Πρέζας του Αθανασίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατούνα.

Είναι παντρεμένος με την Παπαδημητρίου Μαρία. Έχουν δυο παντρεμένες κόρες και τρία εγγονάκια.

Σπούδασε παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Εργάστηκε ως δάσκαλος στη δημόσια εκπαίδευση αλλά και ως επιμορφωτής σε παλινοστούντες, σε Ινστιτούτα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Είναι επιμορφωτής εκπαιδευτικώνστη χρήση των νέων τεχνολογιών στην εκπαιδευτική διαδικασία. Διετέλεσε υποστηρικτής των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων στη σχολικήεκπαίδευση.

 

Έχει πλούσια αρθρογραφία σε εφημερίδες και περιοδικά για παιδαγωγικά, περιβαλλοντικά αλλά και θέματα πολιτικής επικαιρότητας. Έχει γράψει το βιβλίο «Θεωρίες μάθησης και εκπαιδευτικό λογισμικό» (εκδόσεις ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ).

Έχει συνδικαλιστική δράση στη δημόσια εκπαίδευση και γενικότερα στο συνδικαλιστικό κίνημα των δημοσίων υπαλλήλων. Επιπλέον έχει εκλεγεί σε συλλόγους των Ατόμων Με

 Αναπηρία γενικά και ειδικότερα σε νεφροπαθών και μεταμοσχευθέντων.

Πάντα ήταν παρών σε πολιτικούς αγώνες για τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη. Σε αγώνες για την αναβάθμιση της παιδείας, Σε αγώνες για την αναβάθμιση της υγείας αλλά και την εισαγωγή της πρόληψης στο χώρο της υγείας. Για την προστασία του περιβάλλοντος  και την αρμονική συνύπαρξη των ανθρώπων με το φυσικό περιβάλλον.

Η συνέπεια λόγων του και πράξεων,  αποτελεί όχι μόνο δέσμευσή του, αλλά και αποδεδειγμένη πρακτική σε όλη τη ζωή του.

Για όλα όσα έκανε αλλά και για όσα  Μ Π Ο Ρ Ε Ι  να κάνει , ζητά την ψήφο σου, στις εκλογές της 21ης Μαΐου