20 Μαρτίου 2023 11:46 πμ

Μετα την ανακοίνωση της Γεωργίας Μπόκα, η Ν.Δ. Αιτωλοακαρνανίας ψάχνει για γυναίκες στο ψηφοδέλτιο της.

Η Γεωργία Μπόκα αποφάσισε να μην είναι υποψήφια αυτή την φορά στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Αυτό δημιούργησε πρόβλημα για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Αιτωλοακαρνανία. Η κα Μπόκα  μια από τις γυναίκες της ΝΔ με σταθερή ανοδική πορεία σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις αποφάσισε να μην είναι υποψήφια με δήλωση της.

Το 2012 με δισταυρία πήρε 5.500 ψήφους. Το 2015 μέσα σε 20 μέρες από την ανακοίνωσή της πήρε 6.800 ψηφοδέλτια και ήταν πρώτη επιλαχούσα. Το 2019 ήρθε δεύτερη επιλαχούσα με 9.500 ψηφοδέλτια. Με λίγα λόγια η κα Μπόκα ήταν από τις δυναμικές γυναίκες στο χώρο της Ν.Δ.. Δεν ξέρουμε τους λόγους της μη υποψηφιότητά της σε αυτές της εκλογές. Εν συγκρίσει με άλλες γυναίκες η δυναμική της κας Μπόκα ξεχώριζε όχι μόνο με ψήφους αλλά και σαν προσωπικότητα και παρουσία. Πάντα πρώτη στις γυναίκες στο ψηφοδέλτιο στην Αιτωλοακαρνανία.

Δείτε την ανακοίνωση που μας έστειλε η κα. Μπόκα:

“Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρόεδρο του κόμματος και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμητική πρόταση ώστε να συμπεριληφθώ ξανά στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας για τις εθνικές εκλογές του 2023.

Ταυτόχρονα, αισθάνομαι την ίδια ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τον καθένα από εσάς προσωπικά, καθώς από νεαρή ηλικία μου δείξατε εμπιστοσύνη και με θέσατε εκπρόσωπό σας στους αγώνες του κόμματος μας στην Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού καθώς και στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Στη διάρκεια αυτής της διαδρομής, δώσαμε δυνατές μάχες με ανιδιοτέλεια, με συνέπεια στις αξίες μας και με πίστη στις ιδέες για τον τόπο μας και τη χώρας μας. Η διαδρομή αυτή είχε πολλές χαρές αλλά δεν έλειψαν οι δυσκολίες και τα εμπόδια που αντισταθμίστηκαν, όμως, από την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας.
Αυτή τη νέα μάχη θα τη δώσω σαν απλός στρατιώτης με τον ίδιο ζήλο παρότι δεν θα συμμετάσχω αυτή τη φορά στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Στην απόφαση αυτή με οδήγησαν προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι.
Συνεχίζουμε μαζί αυτόν τον ωραίο αγώνα που ξεκινήσαμε και που θα φέρει τη σίγουρη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη”.

Γεωργία Μπόκα