20 Μαΐου 2024 1:58 πμ
Search

Κύπελλο Ιονίου – Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Ανοικτής θάλασσας στην Βόνιτσα

Το Κύπελλο Ιονίου είναι ένας θεσμός που συνδιοργανώνεται κάθε χρόνο από τους Ναυτικούς Ομίλος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και Δυτικής Ελλάδας, στους οποίους συμμετέχουν κάθε χρόνο Σκάφη Ανοικτής Θάλασσας από την ευρύτερη περιοχή. Φέτος, ο αγώνας θα διεξαχθεί σε 3 σκέλη (1 ανά ημέρα), με την 2η ημέρα να είναι “αφιερωμένη” στον Αμβρακικό και την Βόνιτσα.
Την 2η ημέρα θα έχουμε τερματισμό και απονομή των 2 πρώτων ημερών στο λιμάνι της Βόνιτσας. Η απονομή θα γίνει στο κατάστημα “Μώλος” του κ. Θ. Μιχαλάτου.
Η πρώτη ημέρα θα έχει αφετερία στην Λευκάδα και τερματισμό στην Πρέβεζα. Την 2η ημέρα η εκκίνηση θα γίνει λίγο μετά το λιμάνι της Πρέβεζας και μετά από μία διαδρομή που θα φτάσει μέχρι το μέσον περίπου του Αμβρακικού κόλπου θα καταλήξει στην Βόνιτσα. Την 3η ημέρα θα γίνει άλλη διαδρομή στον Αμβρακικό κόλπο μεταξύ Σαλαώρας – Πρέβεζας.
Η εκδήλωση της 2ης ημέρας (Τερματισμός-Απονομή) θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του δήμου Ακτίου-Βόνιτσα.
Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές Ομίλους που πρότειναν την πόλη μας και τον Αμβρακικό για την διεξαγωγή του αγώνα. Ως Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας είμαστε χαρούμενοι που θα συνδράμουμε σε μια τέτοια εκδήλωση, η οποία θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή του Ομίλου μας στον συναρπαστικό χώρο της Ανοικτής Θάλασσας.