7 Φεβρουαρίου 2023 4:57 πμ

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ: Καρδιολόγος 2 φορές το μήνα με ραντεβού

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στο πλαίσιο της Πρόληψης που παρέχεται από το Κ.Υ. Αμφιλοχίας, θα λειτουργεί στο Κ.Υ. Αμφιλοχίας Καρδιολογικό πρωινό Ιατρείο με Επισκέπτη γιατρό Καρδιολόγο, δύο φορές το μήνα, κάθε 1η και 3η Παρασκευή κάθε μήνα, αρχής γενομένης από 2-12-22, δωρεάν για όλο τον πληθυσμό. Ο γιατρός θα εξετάζει με ραντεβού. Για το ραντεβού σας τηλεφωνείτε τις καθημερινές στη Γραμματεία του Κ.Υ. Αμφιλοχίας στον αριθμό 2642360024.
Ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κύριο Γιάννη Καρβέλη για την άμεση έγκριση του αιτήματος μας για Επισκέπτη Καρδιολόγο στο Κ.Υ. Αμφιλοχίας.
Επίσης ευχαριστούμε τον Διοικητή της Ν. Μ. Αγρινίου κύριο Σερασκέρη Μιχαήλ καθώς και τον κύριο Μασμανίδη, Προϊστάμενο Περιφεριακού Χάρτη Υγείας της 6ης ΥΠΕ για την άψογη συνεργασία. Ιδιαίτερα πρέπει να ευχαριστήσω εγώ προσωπικά, τον Διευθυντή Καρδιολόγο και Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας της Ν.Μ. Αγρινίου, κύριο Γεώργιο Αλμπάνη για την ευγενική προθυμία του σχετικά με το αίτημά μας για παροχή καρδιολογικής φροντίδας στον πληθυσμό της περιοχής ευθύνης μας και για την εν γένει άψογη συνεργασία μας επ’ αυτού.
Κ.Υ. ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ