7 Φεβρουαρίου 2023 4:54 πμ

ΚΑΤΟΥΝΑ: Με το αρχείο του πρώην Δήμου Μεδεώνος έφτιαξαν ένα νέο σκουπιδότοπο

Τραγικές εικόνες αντίκρυσαν οι συγχωριανοί μας. 
Έχουμε κατά καιρούς ανεβάσει θέματα που δείχνουν πέραν πάσης αμφιβολίας την εγκατάλειψη, τον παραγκωνισμό της Κατούνας και της ευρύτερης περιοχής, αλλά αυτό που αντικρύσαμε χθες ξεπερνά κάθε όριο .
Όριο ευπρέπειας, όριο σεβασμού προς τους πολίτες και τους εργαζόμενους του πρώην Δήμου Μεδεώνος , όριο αξιοπρέπειας δεν υπάρχει πια.
Αν είναι δυνατόν το 2022 παραστατικά, έγγραφα με υπογραφές Δημάρχων, υπαλλήλων και δικαιούχων, ονόματα και ποσά του πρώην Δήμου Μεδεώνος να είναι πεταμένα σε κοινή θέα, σε ένα νέο σκουπιδότοπο μια καινούρια χωματερή, σε σκουπιδότοπο που επιπλέον έχει την σφραγίδα του Δήμου Ακτίου Βονίτσης και όχι αμελών συμπολιτών μας όπως πολλές φορές ισχυρίστηκαν οι αιρετοί μας , αποποιούμενοι τις ευθύνες .
Είναι τεράστιο το πρόβλημα με τους σκουπιδότοπους στην Δημοτική μας Ενότητα όπως και συνολικά στο Δήμο.
Αυτή την φορά όμως νομίζουμε ότι ξεπεράστηκε κάθε όριο και ανακύπτουν πολλά ερωτήματα και απορίες για τα οποία περιμένουμε απαντήσεις άμεσα.
Ανακύπτει πρόβλημα παραβίασης προσωπικών δεδομένων όλων των εμπλεκόμενων και πραγματικά ο κόσμος αναρωτιέται ποιος εκ του Δήμου έδωσε την εντολή έγγραφα με προσωπικά δεδομένα να πεταχτούν όπως όπως και όχι να αρχειοθετηθούν ή να καταστραφούν με ασφάλεια αν είχε λήξει η χρησιμότητά τους, αφού του Δήμου είναι τα έγγραφα και η μεταφορά τους προφανώς έγινε με αυτοκίνητο του Δήμου, ποιος ιδιώτης θα το αναλάμβανε άλλωστε.
Ανακύπτει πρόβλημα με τους σκουπιδότοπους και συχνά μιλάμε για τις ευθύνες των πολιτών για την εναπόθεση των σκουπιδιών , για την προστασία του περιβάλλοντος κλπ ενώ τώρα φαίνεται καθαρά ότι ο Δήμος πρώτος ρυπαίνει και καταστρέφει αντί να είναι ο θεματοφύλακας όπως ορίζει ο νόμος.
Ειλικρινά περιμένουμε απαντήσεις άμεσα και ανάληψη των ευθυνών από τους αρμοδίους οι οποίοι πρέπει να λειτουργούν ως παράδειγμα προς τους πολίτες, μέχρι τότε δε, οι φωτογραφίες αδιάψευστος μάρτυρας της κατάντιας μας γενικότερα.

Αυτή είναι η ανάπτυξη, ένας νέος σκουπιδότοπος με το αρχείο του Δήμου μας.