2 Οκτωβρίου 2022 5:03 μμ

Η Ανακοίνωση του Θανάση Κασόλα για την μη δημιουργία καταφυγίου αδέσποτων ζώων και την Δωρεά του Μυτιληναίου για τις ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας

Ενώ οι γειτονικοί μας δήμοι Ξηρομέρου και Αμφιλοχίας επιχορηγούνται από το Υπουργείο εσωτερικών με σημερινή απόφαση του αναπληρωτή υπουργού κ. Πετσα με ποσά 394.000 χιλ. ευρώ και 418.000 ευρώ αντίστοιχα, ο δήμος μας δεν έχει υποβάλει καν πρόταση για δημιουργία καταφυγίου αδέσποτων ζώων, για προμήθεια αυτοκινήτων για τη συλλογή τους, και για τον εξοπλισμό και το κόστος στείρωσης τους και υπάρχει αυτή η χαοτική κατάσταση με τα αδέσποτα . Προφανώς δε περισσεύει ευαισθησία στον κ δήμαρχο να ασχοληθεί με αυτά καθώς ασχολείται με παράνομες απευθείας αναθέσεις των 900000€ με 4€ έκπτωση και με παράνομες αναθέσεις των 745000€ με 2% έκπτωση.
Σήμερα, μετά από δύο μήνες, αναρτήθηκε η απόφαση , μετα από προσωπική μου πίεση , για δωρεά 3000 τόνων ασφάλτου από την εταιρεία Μυτιληναίος – Μέτκα για την ασφαλτοστρώσεις των δρόμων Μοναστηρακίου , Θυριου και Δρυμού, η οποία ενώ ο κύριος δήμαρχος γνώριζε τη δωρεά της εταιρείας , την αποδέχτηκε και ευχαρίστησε την εταιρια στην οικονομική επιτροπή, έβγαλε ανακοίνωση ότι δήθεν κάνει έργο και είπε ανερυθρίαστα και συνειδητά ψέματα στους κατοίκους του Μοναστηρακίου και των άλλων χωριών.
 
Παρακατω σας παραθέτουμε την 207/2022 απόφαση της οικονομικής επιτροπής στην οποία ο κύριος δήμαρχος ψηφίζει την αποδοχή της δωρεάς, εκφράζει τις ευχαριστίες του στην εταιρεία και στη συνέχεια κοροϊδεύει χωρίς ίχνος ντροπή τους δημότες του Μοναστηρακίου, Δρυμού, Θυρίου ότι δήθεν είναι έργο του οι ασφαλτοστρώσεις .
Και αναρτούμε και την ανακοίνωση του που υποτιμά τη νοημοσύνη των δημοτών και τον αφήνουμε στην κρίση τους.
  
ΥΓ 1: Αυτά συνεχίζετε ….