23 Μαΐου 2024 4:23 μμ
Search

Ο Νικόλαος γιός του τ. Βασιλιά Κωνσταντίνου βράβευσε τον Κατουνιώτη Χρήστο Καρέλο στο Μύτικα στην Τελετή λήξης

Τι απίστευτο ταξίδι ήταν στο Authentic BigBlue Ionian Edition στον Μύτικα της Ελλάδας! Από τις 28 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2023, το Ιόνιο Πέλαγος έχει γίνει μάρτυρας ορισμένων πραγματικά αξιόλογων στιγμών.

Πολλοί Κατουνιώτες και Κατουνιώτισσες έδωσαν το παρών στην τελετή λήξης του AUTHENTIC BIG BLUE WEST – THE IONIAN SEΑ στο Μύτικα, ανάμεσα τους και η π. Αντιδήμαρχος και Δημοτική Σύμβουλος Αθηνά Καρέλου όπως και οι γονείς και η γιαγιά του Παγκόσμιου πρωταθλητή Χρήστου Καρέλου, συγγενικά του πρόσωπα από Κατούνα και συγχωριανοί.

 

Υψηλοί προσκεκλημένοι στην εκδήλωση και συμμετείχαν στις απονομές ήταν ο Πρίγκιπας Νικόλαος γιός του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου και η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ.

Επισκέφθηκαν, όπως ήταν προγραμματισμένο την περιοχή για το 1ο διεθνές τουρνουά ελεύθερης κατάδυσης, καθότι η σύζυγός του Νικολάου, Τατιάνα, είναι ιδρύτρια της ΜΚΟ «BREATHE HELLAS».

Προσιτοί με τους πολίτες του Μύτικα, έτυχαν θερμής υποδοχής από τον δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, και την ξηρομερίτισσα δημοσιογράφο Βιβή Δρακά δημοσιογράφο.

Οι υψηλοί προσκεκλημένοι συμμετείχαν στις απονομές με τον γιό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαο να μιλά συγκινημένος για τη θερμή υποδοχή που τους επιφυλάχθηκε.

Ο πρίγκιπας Νικόλαος ήταν αυτός που βράβευσε τον Κατουνιώτη Παγκόσμιο πρωταθλητή ελεύθερης κατάδυσης Χρήστο Καρέλο.

Ο Χρήστος Καρέλος ευχαρίστησε τους διοργανωτές και όλους για την παρουσία τους

Ο Χρήστος ήταν ο κορυφαίος αθλητής της διοργάνωσης με τρεις πρώτες θέσεις απο τα τέσσερα αγωνίσματα. στα 105 μέτρα με το μονοπέδιλο με σταθερά βάρη, 95 μέτρα στα διπλά πέδιλα και 87 μέτρα στην κατηγορία free immersion. 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΚΟΥΤΙΒΗΣ 

 

Δείτε βίντεο από το nafpaktianews.gr

και video και φωτο από το Μύτικας press