2 Οκτωβρίου 2022 5:05 μμ

Χ. Τερνιώτης: «Γιατί παραιτούμαι από το Νοσοκομείο Αγρινίου» (Ηχητικό – Η Επιστολή παραίτησης)

Την παραίτησή του υπέβαλλε προς τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου, ο Παιδοψυχίατρος – Επιμελητής Β’ Ε.Σ.Υ. Γ.Ν. Αιτωλ/νίας – Ν.Μ. Αγρινίου κ. Χρήστος Τερνιώτης.

Ο κ. Τερνιώτης μετακινούταν με τρίμηνη εντολή, για την πραγματοποίηση τεσσάρων εφημεριών μηνιαίως, στην Παιδοψυχιατρική κλινική του Καραμανδανείου Νοσοκομείου στην Πάτρα, προκειμένου να καλύψει τις μαζικές αναρρωτικές άδειες ιατρών από την κλινική.

Όπως αναφέρει ο Ιατρός σε επιστολή διαμαρτυρίας που είχε αποστείλει στη Διοίκηση της 6ης Υ.ΠΕ. από τις 12/9 όλοι οι συνάδελφοι βρίσκονται στις θέσεις τους. Παρόλα αυτά για τον μήνα Οκτώβριο συνεχίζουν να τον καλούν για εφημερίες χωρίς πλέον να υπάρχει καμία ανάγκη κάλυψης κάποιου κενού και αφήνοντας να εννοηθεί πως η συγκεκριμένη πρακτική δύναται να παραταθεί.

Υπογραμμίζει δε πως σε περίπτωση μη άμεσης ανάκλησης της συγκεκριμένης απόφασης από την Υ.ΠΕ., έχει ήδη δηλώσει στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου, πως θα καταθέσει παραίτηση από τα καθήκοντά του.

Ο κ. Τερνιώτης ο μοναδικός παιδοψυχίατρος στην Αιτωλοακαρνανία, με νέα του σημερινή επιστολή προς τον Διοικητή Γ.Ν. Αιτωλ/νίας – Ν.Μ. Αγρινίου κ. Μιχαήλ Σερασκέρη, γνωστοποιεί την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του στο Νοσοκομείου Αγρινίου.

Για τους λόγους που τον ανάγκασαν να υποβάλλει την παραίτησή του, ο κ. Τερνιώτης μίλησε αποκλειστικά στις ιστοσελίδες του Agrinio365 Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr) και τη Νάντια Μπούτα:

 

https://www.agriniotimes.gr/