28 Νοεμβρίου 2022 5:58 μμ

Αύριο στον οικισμό Αγιου Νικολάου Κατούνας το τελευταίο αντίο στον Στάθη

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Στάθη Αναστασιάδη και σκέπασε Κατούνα και Άγιο Νικόλαο. Μεγάλος θρήνος χάθηκε ένα λεβεντόπαιδο, ένας οικογενειάρχης σε ηλικία 40 ετών αφήνοντας πίσω του 3 παιδιά, την σύζυγό του Αλεξάνδρα, τους γονείς του Βασιλική και Παναγιώτη και δυο αδέλφια.

Ένα μεγάλο γιατί, πλανάτε αυτές τις μέρες στην περιοχή μας. Κατά πληροφορίες ο Στάθης δυο μέρες τώρα  αισθανόταν αδιαθεσία με έντονο κοιλιακό άλγος. Οι κάτοικοι αναφέρουν ότι δυο μέρες πριν,  είχε αρχικώς διακομισθεί στο Νοσοκομείο Αγρινίου από όπου και επέστρεψε στην οικία του. Τις πρωινές ώρες σήμερα αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του, διαμετακομίσθη στο Κ.Υ. Αμφιλοχίας όπου διαπιστώθηκε ο Θάνατος του και μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία , νεκροτομή.

Η τοπική  κοινωνία είναι σοκαρισμένη με το άκουσμα της θλιβερής είδησης μιας και ο Στάθης ήταν το αγαπητό παιδί του χωριού.

Αύριο πρωί στις 11:00 στο ιστορικό Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου που διετέλεσε και επίτροπος, στον ομώνυμο οικισμό θα γίνει η εξόδιος ακολουθία του.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια

Ο θεός να σας δώσει κουράγιο

Καλό ταξίδι φίλε Στάθη