28 Νοεμβρίου 2022 5:24 μμ

Ακυρώνεται η συναυλία Ζήνα-Αδαμαντίδη στο Αγρίνιο

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, συναυλία της Πέγκυ Ζήνα και του Θέμη Αδαμαντίδη στο Αγρίνιο.

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί ακυρώνονται και θα επιστραφεί η αξία τους πίσω από το κατάστημα όπου τα προμηθεύτηκαν.

Η εταιρεία Music Group, ενημερώνει με δελτίο τύπου της, ότι η Συναυλία που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο Αγρίνιο με την Πέγκυ Ζήνα και τον Θέμης Αδαμαντίδης ακυρώνεται για τεχνικούς λόγους όπως της ανάφερε ο διοργανωτής και παραγωγός της συναυλίας.

Η Διοργάνωση και παραγωγή της Συναυλίας ανήκει αποκλειστικά και μόνο στην εταιρεία TARANTOYLA SECURITY SERVICES M.I.K.E.

Η MUSIC GROUP επισημαίνει στην ίδια ανακοίνωση ότι δεν είναι η διοργανώτρια εταιρεία της συγκεκριμένης εκδήλωσης όπως επιβεβαιώνεται και από την ιστοσελίδα www.ticketservices.gr που φαίνεται υπεύθυνη παραγωγής η εταιρεία που αναφέρθηκε πιο πάνω.

Η ανακοίνωση συνεχίζει:

«Η εταιρεία MUSIC GROUP δεν έχει καμία ευθύνη για την ΑΚΥΡΩΣΗ της εκδήλωσης γιατί όπως αναφέραμε η εταιρεία μας ήταν υπεύθυνη για το διαφημιστικό και επικοινωνιακό κομμάτι και όχι με το τεχνικό κομμάτι και ολόκληρη την διοργάνωση. Η ματαίωση της εκδήλωσης ήταν απόφαση του Διοργανωτή ο οποίος είχε κι ολόκληρη την διοργάνωση και την παραγωγή και δυστυχώς αναγκάστηκε να ακυρώσει την εκδήλωση λόγων τεχνικών προβλημάτων όπως μας έχει ενημερώσει .

Η εταιρεία μας με κάθε σεβασμό απέναντι σε όλους εσάς ο οφείλει να ενημερώσει για την κατάσταση και να ξεκαθαρίσει τη θέση της με κάθε διαφάνεια .

Για τον λόγο αυτό ενημερώνουμε ότι :

Όσοι από εσάς προμηθευτήκατε εισιτήρια μπορείτε να τα ακυρώσετε και να επιστραφεί η αξία τους πίσω από τα σημεία προπώλησης όπου τα προμηθευτήκατε.

Δεν υφίσταται καμία διατήρηση εισιτηρίων και ούτε πρόκειται να υπάρξει καμία μεταφορά της συναυλίας σε άλλη ημερομηνία. Αυτή είναι και η ενημέρωση που έχουμε από τον διοργανωτή και παραγωγό της εκδήλωσης».