18 Μαΐου 2024 9:40 πμ
Search

Ακρόπολη: Αυτοκτόνησε η γυναίκα που έπεσε στο κενό από τον Ιερό Βράχο

Ανατροπή με την τραγωδία που σημειώθηκε στην Ακρόπολη το μεσημέρι της Τρίτης (04.10.2022), καθώς -σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες- η γυναίκα τελικά αυτοκτόνησε.
Η 47χρονη Ελληνίδα έκανε το σταυρό της και πήδηξε από τα βράχια του λόφου του Αγίου Παύλου, στην Ακρόπολη, ενώ λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε τηλεφωνήσει από το κινητό της στο σύζυγό της.
Αν και οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τη 47χρονη να είναι τουρίστρια και να έπεσε στο κενό, ενώ προσπαθούσε να βγάλει μια selfie φωτογραφία, τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικές αρχές άλλαξαν τα πρώτα δεδομένα κι έδωσαν νέες διαστάσεις στην υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η γυναίκα που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα έφτασε στο βράχο του Αγίου Παύλου στην Ακρόπολη λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι. Εκεί φαίνεται να τηλεφώνησε στο σύζυγο της και στη συνέχεια αφού τον ενημέρωσε για το απονενοημένο διάβημα της, έπεσε από ύψος περίπου 20 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι της. Αμέσως στο σημείο έφτασαν άνδρες της πυροσβεστικής, της ΕΛ. ΑΣ και διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι έκαναν ανάνηψη στη 47χρονη, ωστόσο δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν. Αμέσως διακομίσθεί στον Ευαγγελισμό όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος της.
Ένας από τους αστυνομικούς που έφτασε στο σημείο εντόπισε το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας, το όποιο χτυπούσε επίμονα. Ήταν ο σύζυγος της 47χρονης, ο οποίος πληροφορήθηκε για το τραγικό περιστατικό από τον άνδρα της Αστυνομίας που απάντησε στα τηλεφωνήματα.

https://e-maistros.gr/