30 Νοεμβρίου 2023 12:45 μμ

Αγρίνιο: Σε ρυθμούς ΠΑΣΟΚ τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Σπύρου Σκιαδαρέση

Με την παρουσία του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής Ανδρέα Σπυρόπουλου και πολλών στελεχών του κόμματος λαμβάνει χώρα στο Αγρίνιο η εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Σπύρου Σκιαδαρέση. Σε κομματική εκδήλωση παρέπεμπε και η …ηχητική επένδυση με το «θα τον μεθύσουμε τον ήλιο»…

Υποψήφιοι και φίλοι του συνδυασμού δίνουν το «παρών» στην εκδήλωση που λαμβάνει χώρα στον πεζόδρομο Ηλία Ηλιού και που ξεκίνησε με τον αγιασμό στον οποίο έψαλλε ο ίδιος ο Σπύρος Σκιαδαρέσης.

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος εκφώνησε χαιρετισμό με κριτική στην Κυβέρνηση και ακολούθως το λόγο έλαβε ο Γιάννης Λύτρας, επικεφαλής σήμερα του συνδυασμού που είχε ιδρύσει ο Απ.Κατσιφάρας και στον οποίο συμμετέχει ο υποψήφιος περιφερειάρχης στην τρέχουσα αυτοδιοικητική θητεία. Έπλεξε άλλωστε το εγκώμιο του Σπύρου Σκιαδαρέση τον οποίο κάλεσε στο βήμα.

Ο κ. Σκιαδαρέσης εκφωνεί πλέον ομιλία με αιχμηρή και εφ’ όλης της ύλης κριτική στην περιφερειακή αρχή την οποία χαρακτήρισε «μακρύ χέρι του Μαξίμου και της Κυβέρνησης».

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

«Το ΠΑΣΟΚ πάντα πίστευε στην Περιφερειακή Ανάπτυξη»

«Δίνουμε μία σημαντική μάχη στην περιφέρεια με τις ιδέες μας, την πολιτική μας, το όραμά μας για τη Δυτική Ελλάδα. Βρισκόμαστε μπροστά σε μία κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Εύχομαι οι πολίτες στην Αιτωλοακαρνανία, τη Δυτική Ελλάδα και σε ολόκληρη τη χώρα να επιλέξουν τους κατάλληλους ανθρώπους που θα τους εκπροσωπούν στις τοπικές του κοινωνίες και να γίνει μια ουσιαστική περιφερειακή ανάπτυξη. Το ΠΑΣΟΚ πάντα πίστευε στην Περιφερειακή Ανάπτυξη», δήλωσε ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Ο κ. Σκιαδαρεσης, που περιόδευσε στο Αγρίνιο από το πρωί της Τρίτης (19/9), σημείωσε πως «είμαστε εδώ για την επόμενη πενταετία, να αλλάξουμε αυτό το κατεστημένο το οποίο τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζήσαμε όλοι μας. Η περιφερειακή αρχή Φαρμάκη δεν οραματίστηκε κάτι, δεν υλοποίησε κάτι, δεν έκανε κάτι καινούριο. Είμαστε εδώ σα περιφερειακή παράταξη να το πετύχουμε γιατί το θέλουμε και το μπορούμε».

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:21