15 Ιουνίου 2024 12:44 μμ
Search

Άγριες σκηνές σε πολυσύχναστη παραδοσιακή ταβέρνα στην Πογωνιά – Παλαίρου

Αδέσποτος σκύλος κατασπάραξε γάτα μπροστά στα μάτια πελατών εν ώρα φαγητού στην ταβέρνα ΚΟΥΤΑΒΟΣ στην Πογωνιά.

Στην καλύτερη πολυσύχναστη παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής που έχει την ονομασία ΚΟΥΤΑΒΟΣ στην Πογωνιά – Παλαίρου που καθημερινά γεμίζει από κόσμο Έλληνες και ξένους τουρίστες συνέβη χθες 29/08/2023 το απόγευμα το περιστατικό όπως μας ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης.

Ένας αδέσποτος και τεράστιος σκύλος ο οποίος τον τελευταίο καιρό συχνάζει στο κατάστημά του επιτέθηκε και κατασπάραξε μια γάτα μπροστά στα μάτια δεκάδων πελατών. Οι πελάτες έντρομοι έφυγαν από το κατάστημα, ενώ μερικοί στράφηκαν προς τον ιδιοκτήτη  νομίζοντας πως ο σκύλος ήταν δικός του.  Ο ιδιοκτήτης βρίσκεται σε απόγνωση όσον αφορά το θέμα αυτό και δεν ξέρει τι να κάνει. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι η νομική οδός.

Ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη και πριν μέρες όταν επιτέθηκε σε μικρό κοριτσάκι και του έσκισε τα ρούχα.

Ο Ιδιοκτήτης είχε απευθυνθεί πολλές φορές στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας για το αδέσποτο σκυλί αλλά  δεν βρήκε ανταπόκριση. Παλιότερα απευθύνθηκε πολλές φορές και στον ίδιο τον αντιδήμαρχο του Δήμου ο ίδιος αλλά και διαμέσου του προέδρου του χωριού.

Απάντηση καμία και να, τα αποτελέσματα όπως μας είπε ο ίδιος. Ο αδέσποτος σκύλος κυκλοφορεί εδώ και καιρό γύρω από το κατάστημά του.

Όπως μας είπε ο ίδιος θα κάνει αγωγή προς τον Δήμο που είναι υπεύθυνος εξ ολοκλήρου για τα αδέσποτα.